30/6 senare

kom precis hem från gstad varit och spelat fotboll med massa folk ;p först spela vi match men ingen där hade typ nå kondis så vi satte oss ner och tog en cigg sen senare när vi tagit igen krafterna så splade vi bomba rök å gud så roligt det var när jennifer vart bombad men det var bara josse som träffade då men roligt iaf. sen började regna så alla drog typ hem men jag adam stina och jennifer gick till ica och köpte cigg sen kom morsan och hämta mig :)
Nu blir det bara att sitta hemma och ta det lungt , glo på tv osv..
Skulle egentligen till karungi idag med tobbe men det sket ju sig :( man får ta det någon annan dag då HÄHÄ

Fredag blir det att åka till boden med flikorna skojsigt det ska bli ;)
Puss/J


30/6

ja klockan är ju ganska mycket nu ska gå och se en film men tänkte att jag skriver lite här före om jag då kommer på nå bra att skriva men det tror jag ju som inte.
Men idag har jag vaknat vid 14.40 av att mamma ringde steg upp gjorde mat och fixa mig lite, drog in till stan träffade på bella där så lämnade hennes väska som hon lämnat hos mig förra veckan ..
Vi gick och satte oss vid den nya parken vid smedjan pratade på om allt möjligt sen fick jag ett sms, så vi vandrade vidare till dead mans hand eller vad dom heter nu och så gjorde jag hål i läppen :)
haha tonni stod och kolla på mig hela tiden medans hon gjorde hålet och sa : men vafan ingen miin gör du ju ens jaja nu tjejer..
sen drog jag vidare till gstad pratade med lisa och jennifer om fredagen så nu ska vi bara lösa vem som vill skjutsa hem oss på natten för typ 250 eller något liknande, men det brukar ju som lösa sig :p

Sen annars har jag bara suttit här hemma eller gick över till ingela med mamma och kolla på nå fotboll men är ju inte så intresserad av det så gick hem efter ett tag och nu sitter jag bara här.. :D

Imorgon ska jag nog in till stan och köpa vet inte vad man kallar det med kan visa kort imorgon så får ni väl se om ni vill , sen annars vet jag inte vad som händer, antar att jag kommer ha ett sms av lisa ylikangas imorgon när jag vaknar som det står : kom till gstad nuu!! hähä :D

ne nu vart det mycket jag skrev tillslut så ska sluta nu innan jag påbörjar något nyss :)
Puss/J

innan balen i 9an :)
1 år sedan


27/6

kom hem för ett ganska bra tag sen , for med morsan till max och käka riktigt gott ska jag säga :) efter det for vi till kvantum och köpte massa gotta , å nu sitter vi och kollar på en film på 3an har sett den tidigare men finns inte så mkt annat att kolla på :p
Ska försöka övertala mamma att vi ska åka till haparanda i helgen så hon kan skjutsa mig förbi karungi så jag får träffa Olle och Jesper :)))))
men morsan pratade något om att boden alive var till helgen kanske man skulle dra dit?:p HÄHÄ
ne men orkar inte skriva nå mer nu her upp bilder någon annan dag när jag orkar :)

saknar dig !! :) du vet nog vem du är hähä :D


midsommar

ja igår var det ju midsommar , vakna där vid 12 gjorde mat sen börja jag fixa mig och öppna en cider tror klockan var vid 2-3 då.. när alla var klara åkte vi ut mot karungi och drack vidare :)
Var riktigt trevligt tills dom där jävla myggen kom . ne men nog var det roligt , sen drog dom andra så var det bara jag och 4-5 kvar? så jag gick bakom huset för att göra något vettefan vad det var så ser jag 4 killar gå nere vid vattnet typ så jag vinkar till dom och ber dom komma och vara sociala . så hör man vem är det? så jag svarar ju tillbaka : johanna kom hit nu .. sen säger någon av dom är det oja? så jag svarar ju jaa och börjar kolla mot dom för att se vilka dom är . så är det ju jesper och olle kan inte beskriva hur glad jag vart av att se dom där :D mitt ute i ingenstans kommer dom och vet inte hur länge sen det var jag träffa jesper :p
Ja iaf sen 20 min efter det åker vi in mot stan där hände det ju massa gjejer orkar inte berätta nå mer :P
förutom att jag Saknar dig Jesper!!!

23/6

hellå just nu eller nyss har jag städat mitt rum osv, ska snar ta och he på min nå kläder och gå ut..
Har inte bloggat på länge för jag sover typ halva dagarna och kommer hem ganska sent sen kollar jag bara på film men tänkte i dag her jag in något iaf :)
Har inte gjort så mycket i veckan varit i gammelstad och typ spelat brännboll med folk å fotboll men fotbillen gick inte så bra igår .. lite ont i foten men det går nog över :)))

Imorgon åker jag och Izabella till Haparanda ska bli skönt som fan att komma bort från luleå och ha roligt där borta :D Säger inte så mycker nu skriver sen ist vad vi har gjort osv..

Inatt hade jag inte så jävla mycket att göra somna vid halv 6? så har sluttit och skrattat för mig själv till filmer och det jag skratta mest till var


hahahahahaha :p
Ne nu måste jag he på mig kläder fick precis ett sms .. HErrå :)))

20/6

har inte skrivit på ett tag för jag har varit i haparanda och har inte orkat sitta vid datorn då ..
Men for dit i torsdags träffade farfar på samma gång och det var riktigt trevligt efter det träffa jag jyri vi planerade att dricka på fredagen och någon timma senare kom pappa och hämta mig så for vi hem :)

på fredagen vakna jag kring 11-12 kanske tog en dusch och börja fixa mig, pappa kom hem vid halv 5 så gjorde han mat medans jag dammsög och kommentaren jag fick av pappa var "duktig du är kanske blir något av dig någon vacker dag" haha. Vid 5-6 tiden fick jag skjuts in till stan for och mötte upp jyri så gick vi till simon :) hann bara öppna en öl så kom olle och janne till simon sen senare drog vi ut . Fick träffa min bror och se vårat gammla hus som jag bodde i när jag var liten :) sen skulle vi till kalix men före for vi in på sportbaren och sen till kalix . Kommer inte ihåg vad som hände i kalix förutom att polisen fråga mig om jag ville komma ut :S vet inte varför dom stanna oss men skit samma .
Sen när vi åkte hem från kalix tror jag vi åkte över till finland? osv Var iaf hemma vid halv 4 :)

Lördagen låg jag bara hemma och tjocka med chips och cola å kolla på det där jävla bröllopet som var typ i 12 timmar :S

och idag vakna jag vid 12 drog och duscha sen drog jag in till stan och var med jyri simon och simons tjej tills min buss gick :)
Helgen var riktigt trevlig blir nog att åka tbx till happis på torsdag med bellsan !!! :D

min näsring åkte ut när jag sov så det hann läka :(








17/6

just nu ligger jag i sängen försöker sova men det går ju inte så börjar få lite små panik när man snart ska kliva upp..
Idag har jag då stigit upp vid 12 tog en dusch osv, å fick ett sms av mamma : Du kanske kan dismal..;-) kram men jag förstod ju inte så ringde hon efter ett tag och skratta å bara skratta jag ba vad är det? ne men jag menade diska inte dismal hoj hoj så roligt det var :p ne men var snäll och gjorde det sen for jag in till stan fyllde på busskortet och sen gstad :D
Sen har jag ringt min gulliga farfar som jag ska fara förbi en sväng imorgon för ska ju till Haparanda . så ska bli roligt att få träffa han hihi :)

Som ni ser har elin gjort klart nu sååå snyggt , ett stort tack till henne <33 men nu ska jag slå på en film kommer ju aldrig somna om jag ska hålla på att skriva här :p
Godnatt :)

får träffa pappa imorgon<3 :)))


14/6

godmorgon , har haft en helvetes natt så är sjukt trött :/ somna lite då och då och var tvungen att stiga upp vid 5 sen vid 8 sen nu då så tog jag en dusch :)
funderar på att diska bort lite här hemma sen dra till gstad och träffa lite folk som man inte träffat på länge ;p Jag tror Emil skulle komma till luleå idag eller?:D ett år sen man träffa den pojken ..
Senare ikv kanske jag ska gå ut och kissa Lillan (hunden heter så) om ingela och dom åker iväg men det ser vi ju då :)

Tror elin skulle göra klart min blogg idag men det ser vi ju hur det blir , kan uppdatera sen senare :)
pusss

söndag..

igår gjorde jag inte så mycket låg bara hemma och tog det lungt och skönt kan jag säga att det var :)
I morse vakna jag av ett jävla liv nere på gården nå band spela osv , så kom mamma in ska du med ut det är tunadagen? så hoppa upp ur sängen och ser en massa jävla folk där nedanför, ja så gick vi ut ställde oss i kö för mat och fick stå i ca 30 min :S efter det gick jag ingela morsan och nathalia en tipsruna , man kunnde vinna några priser men jag har ju som aldrig tur .. så jag och morsan gick hem sen hör man från balkongen när dom börjar rolpa upp vinnare så jag och mamma går ut på balkongen och lyssnar! Efter ett tag hör man 9 rätt Johanna nr 66 och jag ides ju inte sprina ner för någon mugg eller vad det var så satt kvar. sen efter ett tag hör man mammas namn så vann hon också något men vi orkade inte gå ner och hämta det,
Sen drog vi till gammelstad för min kusin fyller 9 år idag men han var då inte hemma så vi fika sen drog vi :)

Har sovit nu ett tag på soffan vakna av att mamma står med en kebabpixxa just bredvid nosen på mig så smaska i mig det och kollat på någon film på 3 an riktigt mysig söndag ändå :)

Som ni ser är min blogg omgjord men den är inte klar än . det ska fixas mer imorgon och det är http://eelinlager.blogg.se som fixar en åt mig :) så får se imorgon hur hon gör det :) tack iaf gumman ;)

Nu ska jag ta och hoppa i säng och slå på en film så man inte sover bort hela dagen imorgon Godnatt :)


12/6

har inte uppdaterat på länge, men fyllde år i tisdags , fick massa fina grejer :) I onsdags var jag med bella och bia åkte någon bil sen drog jag ut med krille och dom var riktigt trevligt :) Igår for jag till josse vid 4 tiden? käkade där tog en öl till maten gött var det kan jag säga, sen gick vi in till stan mötte tomas och dom gick och köpte en cider sen efter det gick vi ner till norra hanm och drack lite sen vidare till udden :) men där vart man av med alla öl som inte var så roligt , men drog ut då till kafelino med folk :) var dött i början sen kom det bara mer och mer folk :) var hemma kring halv 2 tror jag?:P
Idag blir det att umgås med josefine igen , blir kanske att vi drar till crusingen men vet inte än , annars hittar vi alltid på något :D






RSS 2.0