23/5

orkar inte skriva nå mer än att jag är sjuk , slänger upp lite bilder sen sova :)


20/5

kom hem för ett tag sen har hunnit käka och tat en rök . fick sluta tidigare idag för att jag är färdig med bildkursen fick G nöjd med det iaf ;p inte hänt så mkt annars umgåts med amanda hela dagen typ i skolan . det var länge sen som fan saknar ju henne den lilla snippan . ja vi satt och stekte utanför skolan sen lektioner då ..
Var och handla med morsan så fick jag en hårfärg av henne så gullig hon är <333 Får hoppas det blir ökx imorgon inte säker men får hoppas , skulle nog faktist vara riktigt skoj tror jag ;) får veta mer ikv hur det blir.
Ne nu ska jag gå och färga håret tror det kommer bli ganksa slitet men vill inte se ut som en morot i håret :p

Puss/J
19/5

hellå era korvar :D gör inte så mkt sitter och kollar på efterlyst och planerar grejer med min bror hehe.. Idag var jag då i skolan var jävulskt varmt men man sak ju inte klaga. lunchen var inte speciellt god men den gick ner och mätta iaf :D satt ute å sola också å juste kuratorn bjöd mig på glass vad gulligt av han :) sen for jag till brass en sväng men där var det så varmt så fpr hem slängde i en färg i håret sen drog jag till gstad och käka med josse jennifer och lisa sen var det ju massa folk där men dom behöver jag inte nämna :D sen drog vi till snickars så var tessy och beccu där så stanna där med dom ett tag , dom smådrack så smakade lite av dom .. man blir ju sugen när det är så varmt ute :) hehe  men nu ska jag glo på tv her upp lite bilder
Puss/J
18/5

Kom hem från skolan för ett tag sen hade möte med morsan och min mentor idag gick väl sådär. sen for vi förbi ingela och satt där ett tag och nu sitter jag här hemma ska snart ut på balkongen och steka lite mer ;)
Lisa ringde mig för ett tag sen och vill ha med mig till ökx i helgen men får se om jag orkar låter otroligt jobbigt :p Juste håller ju på att färga mitt hår blont men går inte så bra, satte i slinger i förrgår och då såg det ganska bra ut och igår satte jag i en avfärgning men det gick ju inge vidare :S ser helt enkelt förjävligt ut kan jag säga !! kan he upp en bild ..
annars idag vet jag inte vad som händer bara ta det lungt njuta av vädret .. jaja nu orkar jag inte sitta här inne ut nu :D
Puss/J


uppdatering

har inte skrivit på länge, men har verkligen inte orkat.
I kåbdalis var det då roligt drack en dag och andra dagen satt jag barnvakt så kom stina och adam å satt med mig :p annars har jag bara tagit det lungt,
I helgen har jag bara suttit ute på ingelas balkong och solat och skönt var det sen grillade vi å massa :D
Igår var jag med tessy satt och sola hos ingela då sen cykla vi till storheden för att jag skulle köpa hårfärg och hände mkt på vägen , märker att man inte har cyklat på länge haha. her ut lite bilder för nu ska jag springa med morsan till bowlingen så måste byta om :)
Puss/J


Och idag var jag på stan och köpte lite grejs :D


RSS 2.0