30/10

som sagt är ju i stockholm ..var svin nervös när jag skulle flyga men det gick faktist bra , förutom att jag fick sjukt ont i öronen å hörde inte vad mamma sa när jag kom fram :s
For iaf med mamma till karin å lisa drack ett glas vin sen gick jag lisa och matilda på någon krog drack en öl sen for vi vidare till en annan som det kosta 160 att gå in :S Kom hem ganska tidigt tror klockan var 1 något ..
Vakna idag vid 11 började med att försöka väcka mamma men hon mådde ju kasst så hon fick sova ett tag medans jag ringde jesper å prata på med han :)) sen när mamma väl klev upp så drog vi in till stan eller vad man nu ska kalla det , men morsan var ju inte så jävla pigg så jag gick typ runt själv å kolla :) senare åkte vi vidare till slussen för att möta upp lisa å karin sen gick vi runt lite överallt ..
kan he in lite kort sen när jag kommer hem :))
Nu ska jag nog äta å fixa till mig lite puss puss ;-)

juste måste bara säga att vi har hotellet just vid globen eller om det är fastbyggt ;D


25/10

ser att jag inte uppdaterat på länge , det är ju dåligt gjort av lilla mig (A)
kan börja att skriva om helgen , i fredags tog jag det bara lungt här hemma med mamma :) vi pratade typ om allt å ingenting faktist , ganska roligt när hon sitter å pratar om sin första kärlek å massa som har hänt i hennes liv när hon var ung :D sluta med att vi gick å la oss vid 2 kanske..
I lördags hmm gjorde inte så mycket på dagen , sen frågar mamma om jag ville gå ut med massa folk som skulle ut .. så hon gav mig pengar sen vart de utgång , men de sög det var ju bara skrynkliga människor ute , så vi for vidare till rutvik , senare efter de någon lokalfest men som sagt hela kvällen sög!

annars idag for vi å bada i boden massa folk :) Andre krille viktor tog en bil . klywen tobbe jag josse å jimmy tog på den andra bilen å brumma iväg till boden , var faktist riktigt roligt var ju inte så mycket folk där dock men de gör ju inget :) Som sagt är alldeles slut nu , så blir att fortsätta på avsnitt 64 av andra avenyn ;)

juste ska ju flyga till stockholm på fredag alldeles själv :S haft haft drömmar om de men man får ju hoppas de går bra då :)
Puss/J

gumman du klarar de <3

21/10

de senaste 48 timmarna du..
gråtit:nej
sjungit: nja
saknar någon: joo <3
kramat någon: mm
kissed someone: nej

Hur..
svarar du i telefon: hallå?!
tycker du om gul-bil-leken: nja
hur mycket pengar har du på dig nu?: 0:-
mycket är klockan: 18:43

Vem..
de 10:de sms ifrån och vad står de där: Josefine mukka<3 : okej :)
Ringde du senast: Therese strand
vill du kasta en sten i huvet på: dum fråga ..
saknar du mest just nu: Jesper såklart :) <3
ska du träffa imorgon: folk i skolan å rektorn..
vem fick du senaste sms av: Jennifer Pantzare

Ja och Nej frågor..
cyklat utan händer: har inte cyklat på länge..
gråtit en hel natt: om de ska vara innom 48 timmar så nej . men annars har jag gråtit mig till söms..
druckit å spytt: inte på de senaste 48 timmarna.
åkt vattenskidor: inte innom 48 timmar
åkt rullstol: -||-
köpt lösgodis för mer än 50kr: -||-

Senast du..
skratta: för 1 timma sen kanske.
grät: inte för så länge sen..
filmen du såg: p.s i love you
drog ett skämt: idag

Har du under den senaste månaden..
kysst någon: jååå :) <3
bakat: nej?
tänkt ta livet av dig: varför skulle jag?

Senaste person som..
sov i din säng: Jesper :)<3
såg dig gråta: Jesper
fick dig att gråta: hmm svår fråga..
du gick på bio med: kommer inte ihåg
du gick på stan med: Yasse å milia
skällde på dig : mami?
kramade dig: Josefine mukka :)
sa hej till dig: jocke
skickade ett sms till dig: de har jag ju redan sagt?!
skrev till dig på msn:???:S

ska fortsätta med att säga jag har varit å badat med Josse Andre Tomas och Lisa var riktigt roligt faktist. Men nu är jag helt slut .. sov inte så bra i natt heller, så kommer nog somna snart :D
pusspuss




20/10

hmm vet fan inte vad jag ska skriva men.. Varit i skolan idag gick faktist riktigt bra , jag emilia och yasmina redovisade faktist :D Ne men det gick faktist riktigt bra tyckte jag ..
Hade ju bara 2 lektioner så gjorde inte så mycket.. Efter skolan for jag hem klockan var vid 3 då? somna å vakna nu kl 7 så får hoppas att jag somnar när jag väl ska sova :)
Fick prata med hjärtat för ett tag sen men bara i 10 min . ska inte klaga för det är ju något iaf :D <3

Ska ju åka till stockholm nästa fredag å jag ska flyga själv , lite nervös faktist har inte åkt ensam någon gång å sist jag flög var jag typ 11-12 kommer fan inte ihåg :S men men hoppas de går bra :)
De enda jag vet är att jag ska vara med Lisa Krabbe där borta på lördagen å då kanske det blir utgång ;) hähä men man ser ju ..

Just tycker ni kan gå med i denna sida , man får typ pressentkort på skor eller något när man fått lillräkligt med poäng ;) å det är mellan 200-300 kr ;)

 http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=21063


Herrå ;))

18/10

slänger in ett inlägg innan jag måste sticka till bowlingen :) Var i skolan idag då var först hos hjördis å gjorde massa grejer . sen hade vi idrott det var ju inte så roligt så var med till å från i de ;)
vid kl 2 hade jag finska å emilia har börjat de nu också , så det var så roligt att höra henne när hon försöker säga nå ord när han inte har finskan i sig :) haha men men det gick kanon ..
Efter skolan drog jag till gstad å simma med min älskade kusin , kanske vart 10 längder sen åkte vi kana :D riktigt rolig ska jag säga .
Kom hem för ett tag sen å när jag kommer in ser jag att jag fått ett brev , hann inte ens klä av mig så hade jag redan satt mig ner å läst de :) helt sött vart ju tårögd :)<333
jaja men ska snart till bowlingen hade helt glömt bort de , men tur så har man lillbrorsan oscar som ringer å påminner mig om de :)
Ne nu måste jag diska lite sen dra mig mot bowlingen . puss puss <3


16/10

Igår var jag då i skolan , råkade somna sista lektionen :s men efter de drog jag hem städa lite åså för mamma skulle ju komma hem .. sen senare for jag till pontus å drack lite , men det vart en tidig kväll .. Kom hem före 12 :) Skönt var det kan jag ju säga , sen kom mamma hem med skrovmål gott var de .. sen efter de somna jag på soffan å morsan väckte mig vid 9 å sa gå till min säng å sov nu haha :p

Senare ikv ska jag fara iväg å måla så man får lite pengar :D

ne nu har jag fan inge mer att säga ,
Puss/J


saknar dig gumman <3

14/10

har inte alls sovit nå bra i natt , kolla sist på klockan tror den var vid 6 då :/ sen vaknar jag av att mamma ringer 07.51 å frågar om jag är vaken men det var jag ju inte , så vart lite småstressigt ..
Sover inte alls bra om nätterna nå mer :/ men de kanske går över , men då borde jag ju inte däcka på dagarna då men men
Ja men kom iaf till skolan vid 9.15? å gjorde typ inget på svenskan.. sen hade vi handels å där var det bara snack om frånvaron , å lärarn var inte så glad på mig , fick csn varning osv :/ men ska skärpa mig nu !!
Sen sista lektionen låg jag bara på golvet å emilia satt bredvid mig hähä ;D
Gick på stan sen med bella å träffa massa folk å kolla på kläder , å jag är ganska kräsen nu när det gäller jackor , för jag kan ju inte köpa en bara för köpandes skull för då vet jag ju själv att jag inte kommer använda den .. men har fastnat för en å ska fan ha den ! haha :D

Juste när jag steg upp å kolla ut från fönstret var det fan vitt överallt :s fan inge roligt , de enda som är bra med vintern är KÅBDALIS ;-) .
jaja nu ska jag börja ta fram kläder jag ska tvätta , har tid om en timma :)
Puss/J


13/10

sov hos ingela igår därför jag inte uppdaterade :) har faktist sovit riktigt bra i natt å de var skönt .
började 5 över 10 idag å gjorde typ inget på första lektionen, sen fick vi lunch så träffa jag tessy å josse å massa folk , sen var det bara att gå in å göra ett prov .
TROR det gick ganska bra ändå , skrev på allt men då vet jag ju inte om de är rätt..

Efter skolan gick jag till stan mötte upp bella sen kom daniel med massa lappar som vi skulle dela ut på bilar , inne i stan på alla parkeringar sen på storheden :o) tog kanske 2-3 timmar men det gick ju fort :) fick ju pengar för de också!! Så nu sitter jag här hemma å gör absolut ingenting , rädd att jag kommer somna så måste ta å hitta på något ..
orkar inte skriva mer herrå

saknar dig otroligt mycket hjärtat <3


11/10

Kunde inte somna i natt , tror klcokan vad 6 sist jag kolla på den sen upp vid 9 :S
For till skolan hade idrott boxning gick ju sisådär :p sen gick jag in till stan med bella å gjorde typ inget , var hemma vid 2 somna vid 3 vakna nu vid 6 å typ inte gjort ett skit :S
Ska vänta på att klockan blir typ 8 så jag får gå till bowlingen ska spela ist för mamma idag ;D hoppas ni håller tummarna för mig ;)

haha såg en sjuk film igår , å jag till mamma så trög som jag är . jag : är de så man ska göra?:O å hon skratta å skratta , men hur fan ska jag veta?



jaja nu ska jag gå ända till köket för att röka :)

10/10

har ju varit i haparanda i helgen som ni säkert redan vet :) i fredags var jag hos ville med nå folk sen sportbaren sen for jag ut med janne och linda ett tag , sen vidare till ville igen , kom hem vid 12 på dagen :S vart av med lite grejer där också så är lite less!! 
Lördagen var jag med janne å simon , gjorde inte så mycket for till simon å kolla vad dom gjorde men alla drack ju bara där :)
Sen senare vid 3 tiden drog vi till vuono för en bil hade kört åt helvete så vi fick hjälpa han att få bilen tillbaka till haparanda .. var hemma vid 5 halv 6 tror jag :) så hade lilla linda tagit sängen jag skulle sova i å ville inte väcka henne för hon såg så söt ut när hon låg där å tog upp hela sängen , så jag tog soffan å sov som en stock ;)
nu ska jag ta å glo tv har inte så mycket mer att skriva ;-)



7/10

är i happis just nu varit ute med lite folk å tagit någon öl mycket trevligt :p
tror vi åker till luleå imorgon , saknar hemorten typ haha men har haft roligt ändå , när man kommit bort från allt ett tag ;D
hjärtat ringde mig idag :D fick prata med han i 5 minuten å de gjorde fan min dag ska ni veta, så söt han var i telefonen , huvva vad jag saknar han <33 :)))
Hjärtat om du skulle läsa dehär så ska du veta att jag saknar dig som fan, det ska du veta å jag finns här för dig om de är något föralltid<3


ja tillbaka till allt annat , träffade lilla olle idag å vi gick typ runt hela happis å prata om allt å ingenting :)
men nu ska jag fan göra mat eller något ;)
Puss<3


6/10

orkade aldrig uppdatera igår sov direkt när jag kom hem från dedär ute i skogen , jobbigt var det å först fatta man ju inte kartan så gick ju helt åt helvete :S men när man kom på hur allt var så då gick det fort , tog bara 1 ½ timma (A)
haha räknade att det skulle ta lika länge som att gå en mil , fick ju göra det i början av sommaren med min kusin då gick vi en mil på 2 ½ timma :S
ja sen när jag väl vakna drog jag till pontus där lisa andre och rasmus var . gjorde inte så mycket då men . var förbi tessy också en sväng där hon sven gera och andre var men dom sov typ bara så gick hem å la mig i sängen :)

var på stan idag efter skolan med lisa , var å leta efter jackor å den billigaste jag hitta som jag ville ha kosta 1700:- så ska kolla med mamma å pappa om som kanske vill bidra med lite :D
Fan vad jag skriver men ska kanske till haparanda idag med mamma , vet inte hur länge man blir där då men skönt att komma bort från luleå ett tag ;-)

jaja nu ska jag glo tv å vänta på att mamma ringer å säger hur det blir .
Puss/J
jag hoppas tiden går fort nu , men jag kommer å hälsar på dig baby <3




yasse förstår ingenting av kartan ;-)

5/10

gomorgon !!
har inte sovit så speciellt bra då men fick iaf sömn , sen vaknar jag av att mamma kommer jaha så du sover på soffan :O men men somna om lika fort
ska ta bussen mot karlsvik som går 11.34 från mig så får hoppas att bussen inte är så fullproppad orkar inte precis stå ;p haha
Hoppas man inte går vilse inne i skogen , vet fan inte hur många gånger jag läst en såndär karta men inte kan det vara så svårt?
men nu ska jag börja göra min iordning :) kan skriva sen senare om jag har orken till det !

<333



puss puss :D

4/10

var hos tessy hela kvällen igår å kolla på filmer osv och mös bara på med jesper :)
efter skolan var jag med jesper å willson . vi såg bara på tv å mös på lite extra med jesper när man väl har chansen måste man ju :) sen hände det massa grejer men tar inte upp det..
varit å käkat med tessy på missmac och pratat om allt och ingenting sen drog hon till gstad å jag for hem :)
fick massa gulliga sms idag som fick mig tårögd (A) hihi

jaja nu ska jag glo på tv eller nej nej ska till bowlingen en snabbis :)

stay with me <33



söndag

haft en trevlig helg , vart utång i fredags med andre och stina .. sen var det ju massa folk ute som man träffa :) var faktist riktigt duktig å gick hem från stan med jacke och viktor haha fick typ springa för dom gick så jävla fort :P

igår vad jag bara på tuna . träffade ingelas pappa igår också fan vad grym han var :D
Ne vet fan inte vad jag ska skriva mer än att jag typ sovit hela dagen ..
























RSS 2.0