6/5

nemen heeeeeej!!
har precis käkat och nu sitter jag här med ett glas vitt och väntar på nå folk:)
Skulle ju haft skola idag 8.15-11 men råka sova lite lite för länge , vakna 10.30 så då var det ingen ide att fara till skolan. Eller for faktist och käka på skolan haha . Ne morsan var inte så glad i morse när jag inte kom upp . hon var in och skrek vid halv 10 tror jag det var men jaja sånt händer!
Har så jävla ont i handen/handleden vet fan inte vad jag har gjort :S som jag säger armleden men det är tydligen inte rätt enligt folk hahaha.
Ikv blir det ju utgång men några tjejor och imorgon pite :) Så helgen blir nog prima får man hoppas.

ne nu ska jag ta en eftermatenrök och vänta på sanna å nå fler . ha det bäst läsare ♥

5/5 senare

sitter hemma hos annica nu ska snart börja åka hem :)
Har suttit här sen klockan 18 och proppat i mig mat,tårta,bullar,kakor och sockerkaka. så är så mätt så det finns inte ;) Får se hur det blir med beach 2011, låter inte som att det går så bra.
Iaf annica har precis fixat mina ögonbryn och på lördag om hon hinner ska hon kanske sminka mig:)
Imorgon blir det utgång med Sanna iaf vet inte än om det kommer med nå fler folk . men jävlart säkert vi ska ha det roligt ska jag säga :D Får se vad kvällen har att erbjuda !;)
ne nu ska jag springa ut och röka med tanterna PUSS <3 

5/5

hej hej hej och hemskt mycket HEJ!
Sitter i skolan just nu å är gode irriterad! När man frågar lärarn något blir han typ sur och dumförklarar en! eller menar OSS!
Så ger upp och skriver här när jag väl har en dator!
Igår då . Gick och köpte en cola vid 6 tiden så kom sanna med mig och det sluta med att jag var hemma vid 9tiden :) Hade det sjukt trevligt!
Nu är iaf helgen planerad och ser fram emot det!

ne är tom i skallen för är så irriterad! hörs senare :) ♥

4/5

kan börja med att säga grattis mamma på namnsdagen :)
 idag så försov jag mig till nationella . Vakna vid 8 av att mamma kommer in och frågar när jag börjar så var lite stressig men satt ändå kvar och drack kaffe med mamma.
Kom till skolan vid halv 10 hade lektion i 1 timma sen for jag och käka med lollo . Sen gick vi in till stan och kolla runt.
Vi hitta oss en skinnjacka som var på rea så vi tog med oss det och gick mot skolan igen!
sen har man bara suttit på lektion och kom hem för ett bra tag sen har hunnit med att käka och sälja med gamla skinnjacka till grannen :)
Senare blir det att åka förbi annika för hon fyller år så blir väl fika osv . Annars vet jag inte vad som händer ikv..
Kanske skriver senare :)

Ni kan ju fråga några frågor om ni vill veta något om mig eller nå liknande . Så jag har lite mer att skriva om..

Ha de bra ♥


3/5

lika att skriva nu innan jag somnar.
Gårdagen var det ju skola . Jag och åsa tog en "promenad" på idrotten så vi hade typ 3 timmar hår :)
Under hålet kom oskar och träffa oss så gick vi vidare och tog en rök med fredrik sen var det bara att gå in till stan med josse och oskar :)
For hem ganska tidigt och somna direkt . Vakna vid 7 av att mamma säger att vi ska fara och äta på max sen ringde lollo så for jag förbi hon på varvet . Men vart inte där länge , vi for vidare till adam där han petter och erik satt  å spela :P Mamma kom och hämta mig vid 11 tiden så for jag home ..

Idag då , skola sen gått på stan och fått med mig lite saker hem därifrån och nu ska jag sätta igång och städa rummet och vänta på mat!
Sen får man se vad kvällen har att erbjuda på :)) puss♥

1/5

jaah söndag igen då , dom tråkigaste dagarna som finns!! Men jag tänkte att jag tar upp om helgen när jag inte bloggat nå på länge!
Fredagen: Jag lisa och rasmus for hem till tim började dricka osv. Sen for vi vidare till svartöstan till Ted och fortsatte hela natten :)
Var mycket trevligt folk där å hade faktist riktigt roligt , inte haft så roligt på länge :p Kvällen slutade med att jag vart inlåst på toan och tog mig inte ut :S Sanna Ted och Fredrik står bara och skrattar på andra sidan av dörren dom jävlarna... Men till sist tog jag rutan ner och fredrik fick hjälpa mig för det var ganska långt ner :p

Lördagen: vakna vid 11 tiden. satt och sola med sanna och prata om gårdagen . Sen tog vi bussen till tuna så sov man ett bra tag sen vart det bara att åka till lisa för att äta och fixa sig . När vi väl var klara for vi till jennifer och satt där i 1 timma typ sen vidare till ted igen. Hade det sjukt trevligt den dagen också och så somna jag där också :)

Söndag: vakna vid 11 sen for jag sanna och ted på frasses å käkade sen tog alla bussen till tuna.
Har typ sovit hela dagen så ska försöka få sömn nu till en film så man orkar skolan imorgon :)
Gonatt♥


RSS 2.0