17/2

ja men hejsan .
Har precis plockat undan lite i lägenheten , min mor kommer ju hem idag så ska bara springa ut med soporna så är allt klart :)
Just nu håller jag på att ladda ner musik till imorgon . Har hyrt lokalen här på tuna till mig och några tjejer i klassen vi ska äta tacos å ha det trevligt där till 11 tiden sen ser man ju vad som händer :)
Så tänkte att jag laddar klart musiken ikväll så slipper jag hålla på med det imorgon .
Slutar vid 11 imorgon skönt ska det bli sen kanske jag ska iväg en snabbis eller så far jag hem å vilar lite . Ska hämta nyckeln till lokalen vid 5 tiden sen är det bara att köra igång ;)
Vi har varit smarta med att ta med plastmuggar taldrikar osv så slipper man stå å diska sen SMART VA?:D haha
Annars idag så vakna jag vid 7 som vanligt drog till skolan suttit där och varit sjukt rastlös , råkade somna sista lektionen 30-40 min men vi kollade bara på en film så det var ju lungt . Men hade då träsmak i arslet . det hade ju domnt bort man lungt säga men fick igång det igen sen :)
Sen var det bara att traska till stan å ta bussen hem .
Juste bussen höll typ på att krocka med en bil :S man fick verkligen hålla i sig när den bromsa men det fick ju bra som tur var :D

Annars så vet jag inte vad helgen har att bjuda på har iaf TYP planerat att ligga hemma på lördag när dom lovat -39 . Den som får ut mig då är duktig haha ;)
ne nu en rök sen fortsätta ladda ner lite musik . puss /j


Kommentarer
Postat av: tessy

Love u <3

2011-02-21 @ 21:46:39
URL: http://tessssy,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0