30/7

sitter just nu hos ingela och dricker lite väntar på mat vi ska käka :) vet inte vilka som ska käka med dom som är här är jag jani mats johan morsan ingela helen och nathalja ..
säger bara 'äntligen helg :D

herrå

27/7

har inte skrivit på länge men har verkligen inte haft orken till det,
Har iaf börjat jobba nu på Tunastands äldreboende, det funkar väl tiden går ändå ganska fort  men sista halvtimman på dagen är fan den segaste tiden ;p
I morse vågade jag nästan inte ens gå till jobber för det var åska och det dånade som fan, huset skakade när jag stod och gjorde min frukost :s
haha kännde mig lite flummig sprang till jobbet för att jag vart så rädd men som tur så hände inget just då :)

Efter jobber somnade jag direkt på soffan och vakna vid halv 6 tror jag den var , så har jag packat lite i rummet för vi flyttar på söndag till 3b här på tuna :)

Hade faktist riktigt roligt i helgen med tesso haha orkar inte ta upp det iaf :p

Nu ska jag gå ut och ta en rök sen vet jag fan inte vad jag ska göra Pusspuss


19/7

har varit ganska upptagen nu sen i torsdags så har inte uppdaterat. men i torsdags fick vi fara till kyrkan för att träna på hur vi skulle gå osv, sen gick jag lisa och lisa å tog några öl innan vi for hem för att sova :)
I fredags skulle vi fixa i festlokalen men jag slapp göra det , så jag och morsan for och köpte de sista grejerna vi behövde sen drog jag till lisa ..
Vi gick till ica och köpte gotta sen låg vi och såg på film från typ 21-04 vi kunde ju inte sova.. Vid 5 kom robert hem och han skulle sova i vårat rum så hör man mitt i allt : vad söta ni är när ni sovar . Så både jag och lisa vakna ju men somna om nästan lika fort :P
Mona kom in kl 11 på lördagen och sa om 1 timma ska vi vara på hotellrummet så det var bara att kliva upp och duscha sen åka till hotellet för att fixa oss :P
Sen var det fotografering halv 3 och efter det for vi till kyrkan .
Det var då alla börja bli nervösa men det gick ju bra iaf :)

Sen åkte vi till rutvik för att äta och dricka gott till maten :)
Orkar inte ta upp allt her upp nå foton ist :)








16/7

har ju varit i haparanda så har inte skrivit på ett tag :) var faktist riktigt roligt där , underbara folk :))
I tisdags när vi kom dit var klockan vid 12 så la vi oss direkt ner och börja sola men hade ingen ro till det så vi börja bära in ved i vedbodan så vi skulle få skjuts in till stan :) när vi väl var i stan gick vi typ direkt över till alko så köpte vi massa gick till stranden och drack upp det .. efter några timmar kommer josses pappa och hämtar oss och jag råka däcka i bilen :S men vakna sen till slut , vi käka grillat sen vart det bastu + nakenbad ;)


På onsdagen vakna jag vid 1 a att josse kommer in i våran lilla stuga och säger maten är klar så vi satte oss och käka sen åkte vi typ direkt in till stan igen för att fara på alko :p men denna gång plocka vi på oss lite mer för att ha hem också :) Sen vid 6 tiden kom janne och hämta oss och skjutsa oss in till stan så kom jimmy och henrik så for vi och knalla runt över allt , sen senare kom johan så for vi ut å åkte bil med han :) For och bada i någon pool också vid nå hotell hahah orkar inte ta upp allt som hände men kom iaf hem vid 5 tror jag .. Då börja ju jag och josse svammla om allt :S HAHAHAHAHA

jaja färdig pratat om det Igår var vi och träna i kyrkan inför hur vi ska gå imorgon på bröllopet , sen for jag lisa och lisa och tog 3 öl ute sen drog man sig hem och träffa mammsen , Idag ska jag snart åka iväg och köpa hårfärg sen blir det nog att åka till rutvik för att fixa i festlokalen :)

jaja herrå :D

12/7

vakna för ett tag sen just nu sitter jag och väntar på amanda vi ska till stranden och steka , vart så svartis på morsan igår för hon kom hem vid halv 4 och väckte mig och var typ svart så måste ju komma i kapp henne med brunheten ;) Roligt att få träffa amanda har inte umåts med henne själv på sjukt länge :/
Imorgon åker jag till haparanda med josse ska bli skoj det som vi har försökt planera ihop hähä;) Så kommer nog inte uppdatera här på ett tag vi kommer nog hem på torsdag ..

Blir bara att ta det lungt på fredag för ska ju på bröllop på lördag ska vara tärna så man kan ju inte komma dit bakis när man ska stiga upp så tidigt :S:p

Men nu ska jag ta och raka benen sen gå och köpa cigg ;)


9/7 (B)

vaknade vid halv 12 idag inte sovit så många timmar men skit samma ..
ikväll blir det PARTY!!:D får se vart man hamnar ikv ska kanske börja hos mig iaf sen dra till gstad och umgås med trevligt folk men vet som sagt inte än ;)
Ska strax hoppa in i duschen och sen börja leta nå kläder man kan ha på sig ikväll men blir nog inte det finaste man har för blir nog säkert att vi kommer gå ner till någon strand :p
Min kära kusin kommer hem idag :D

Igår var vi på arons var trevligt :) Lilla smarta jag råka göra bort mig också råka säga lite fel saker för högt men det tar vi inte upp här dom som vet om det är jessica josse och jennifer.. Sen drog vi till gstad och käka osv sen hem somna vid halv 8 vakna vid 9 och sluta med att jag var uppe hela natten .. somna nog vid 5?

Ne nu fix PUSS

8/7

hejsan , sitter hos josefine just nu ska snart fara till arons med jessica jennifer klywen , ska försöka väcka mogge och få med oss mer folk :) tog massa kort när vi var där igår men då är ju min mobil cp så fick inte med några :S men ska ta nya idag det lovar jag.. Josse har gjort mackor så vi får äta där borta så snart ska vi ringa alla som ska med och be dom ta buss satan till stan sen hoppar alla på samma buss till arons HÄHä:D
haha sitter och småskrattar för josse springer runt här och klagar på sin bekini att de ena är för stort och de andra ser hon ut som en kärring i men snart kommer hon nog fram till att gå naken , haha nee skoja har bara lite att göra :))
Vi ser ju om jag uppdaterar något ikv , kanske vem vet beror på hur trött jag är :p

HAha juste får inte glömma bort att berätta att i morse när jag vakna var det en stort vidrigt djur i mitt rum :S jag fick ju panik och ringde mamma och vet inte vad jag sa för jag hade så panik . och i samma veva ringer jesper till mig så berättar jag ju om dedär jävla djuret och han bara skrattar åt mig och be mig döda den , men den var ju så stor så vågade inte göra något ,,men sen gick jag och rökte sen var den borta så vem vet vart den drog då .. Men ett är då säker morsan måste gå igenom mitt rum innan jag går och lägger mig hahah :P

Ne nu ska jag ta och ringa folket å be dom ta bussen .. PUSSSS




7/7

kom hem för ett tag sen , steg upp vid 11 idag och började med att städa och gjorde mig iordning:) Drog till stan sen för att gå till banken om mina JÄVLA pengar som inte kommer .. men jaja har ju kvar pengar sen när dom väl kommer så ska ju inte klaga;) Bella kom till stan så vi for och åt på max och kan inte beskriva hur gott det var hähä.. Vi gick också ner till vattner och satt men det vart så hett så vi var tvunden att gå i skugga. vid 16 tiden ringer mamma och säger att hon är inne i stan så jag gick och mötte upp henne så gick vi förbi house of pain eller nu heter det ju dead mans hand och sa hej till tonni sen vidare till busstationen för vi skulle åka till min mormor och morfar :)
Var roligt att träffa dom och alla minnen kom tillbaks när man kom till huset när jag lisa och robert var små hur roligt vi hade det därborta HOVVA :p Vi åt köttfärslimpa och potatis med lingonsylt och man ska inte klada för det får man inte varenda dag :)
Vi åkte till mormor och morfar för morsan har fått en bil av dom det man man kalla lyx eller?;-)
Ne nu ska jag ta en rök och gå till min underbara säng som jag saknat hela dagen!!

dehär är minnen visst lisa?=))

Jag när jag var liten :S
 
Lisa så söt :)

någon som var lite trött i stan eller?:P


3/7

kan ju börja med gårdagen , börja med att jag steg upp vid 1 tiden sen drog jag till stan köpte skor och alkohol sen käka jag på max, sen hem för att fixa mig .. Jennifer kom till mig så börja vi dricka sen drog vi till ingela för att jag skulle måla naglarna :D Efter ett tag drog vi till jokka senare fick vi skjust till boden ..
Nog var det nog ganska roligt men sen när man skulle hem var ju ett problem för mig och jennifer HÄHÄ
Ne men när vi kom till boden gick jag och pissa i en buske och just när jag dragit upp byxorna kommer en polis och frågar vad jag gjorde i busken och det jag klämde ut mig var att "Jag sminka mig och var påväg att spy" sen sa dom inge mer om det, gick in på området i ena öltälter var nog där mestahels av den kvällen sen hem :)

Idag blir det bara att sitta hemma och ta det lungt :D














1/7

Helojjsan la mig precis i sängen , varit i gstad idag med jennifer och gud vad vi har skrattat åt massa grejer HAHA:D Vi var förbi Jokka där han och walle var så vi slog på en film och kolla på den jokka somna ju så satt och drog han i sockan och peta på han men inte fan vakna han :S sen senare vid 7 gick jag och jennifer till ica för att köpa godis och dricka , sen kom andre och patrik så satt vi och snacka med dom ..
Andres cross eller vad man nu ska kalla det gick ju inte igång så vi satt typ och skratta åt det för både patrik och andre sprang runt med den för att få igång den men dom lyckades aldrig :p
Sen drog jag hem och inte gjort så mycket än att kollat på tv .

Imorgon blir det boden tagga nu jennifer!!!!!! :D HAHAHa ne men vi ska kolla med jokka och dom om vi ska umgås med dom och om vi ska det ska vi kolla om vi ska börja dricka hemma hos mig eller jokka hähä.
Ska till stan imorgon när jag väl tar mig upp från sängen för att kolla efter några skor för mina är ju inte så hela nåmer.. sen köpa alkohol osv..
Men nu ska jag göra något annat förfäään ;)
PUSS/J

jag på nyår:)

RSS 2.0