29/4

nemen hejsan :)
Sitter hemma hos tim just nu med lisa och rasmus . Har precis börjat dricka. är gode seg när man drack igår .
Tar upp om gårdagen då! Tim kom och hämta mig från skolan så for vi förbi saftaffären köpte lite gotta sen for vi å hämta leo från hans skola.
Efter ett tag hämta vi lollo och vi 2 börja dricka och klockan var kanske vid 15 :)
For hem till mig så fick grabbarna raka skallarna sen när våra vinare var slut så drog vi till saftaffären igen köpte med oss ännu mer . Sen for vi in till stan å snurra sen vidare till tim och vart kvar här hela natten :)
Jag å lollo hade då sjukt skoj men det har man alltid med henne;)

Ne nu ska jag se vad kvällen har att erbjuda så hör jag av mig imorgon eller nå :) Puss♥


28/4

idag är jag en överlycklig johanna , har fått pengar sen får man ännu mer imorgon :D
Igår då . Skolan gick bra eller somna på lunchrasten men det var bara skönt .
Efter skolan fick jag skjuts av åsa å ronny till strand så hoppa jag av där , gick och mötte upp tim och leo . Sen drog vi vidare för att träffa josse en sväng sen åkte jag typ hem :)
Somna vid 6 tiden och vakna vid 10 av att pasi niclas och sirpa hit å svamla på .
sen somna jag när dom drog :)
Så nu sitter jag och käkar mackor och väntar på att bussen ska gå till stan så jag får köpa cigg!!:) har fått snåla på mami tim och pasi nu ett bra tag! :S
ne nu äta upp mina mackor puss♥


27/4

blogga inget igår för somna helt tidigt :S
skönt de var attt sova kan jag säga . 15 timmar sömn klagar man inte över :)
Nu ska jag sticka till skolan ha det bäst ♥

26/4

Ligger i sängen just nu och försöker sova men det går som de går!
Har hunnit med att träffa lilla tessy idag sen har jag och tim skjutsat morsan å pasi fram å tillbaka överallt :S
sen for vi förbi tommy sen vidare och hämta upp leo .
For förbi tommy igen satt där ett bra tag sen vidare till mig :)
ska försöka sova skriver senare :)

25/4

nu kan jag börja blogga igen, har ju varit i kåbdalis över helgen :)
Kan ta upp lite om vad vi gjort
Torsdag: kom dig vid 6 tiden börja med att jag rasmus och morsan käka osv sen sminka vi oss tog oss något glas sen näg lisa robert mona och peter kom så drog vi över till moster fortsatte ta några glas till klockan var 12 .
Då fick vi för oss att vi skulle på pubben men när vi står utanför så var det 20 för att ta sig in om man inte har föräldrar. Så vi börja gå tillbaka mot husvagnen så mötte vi lollo emma adam tom på vägen stod och prata ett tag med dom sen husvagnen igen . Var hemma vid 2 tiden tror jag :) Sov som en stock men vakna på morgon typ att vi alla låg fastklibbade i varanda. Det var så varmt i rummet sen ligger man 3 i en dubbelsäng :S

Fredag: Vid 1 tiden kom josse och tim så drog vi till skolan tog oss ett par glas sen skulle josse och tim fara å käka så jag och lisa passa på att åka med ner till bastun så vi basta medans dom käka , det var så underbart så jag vet inte vad!
Sen for vi till skolan och sminka oss osv sen vid 5 tiden drog vi till Birgitta och Janne satt där ett jävla bra tag, men roligt var det :)
Drog ut vid 11 tiden å det var då jävla mycket folk ute å roligt var det. Pubben stängde klockan 1 så då for vi på någon efterfest i något hus där borta i kåbban . Vad jag kommer ihåg så var det roligt , har inte så jävla mycket minne kvar efter pubben :S
Jag och robert gick hem därifrån vid 3 tiden. Så gjorde jag någon macka när jag kom hem och prata med tim som jag inte har nå minne av men man har ju fått höra de av han :p hahaha

Lördag: Vakna vid 10 låg kvar i sägnen till 13 tiden sen for vi till moster och sola å prata om gårdagen som ingen hade så mycket minne av haha :p
Tror det var lördagen ähh skitsamma när vi hade vaknat hör jag robert : finns det kvar nå julmust? jag: det heter faktist PÅSKMUST nu! Robert: MEN HÅLL KÄFTEN och alla låg och garva åt de hahah . Trötta å jävliga allt var ju roligt då ;)
Iaf så börja vi fixa oss vid någon gång håller inte reda på klockan för i klassrummet hade klockan stannat på 18.06 och samma tid ute i hallen :S läskigt dedär..
men gick över till moster vid 8 tiden satt där hade de trevligt. Vid 10 tiden drog vi till pubben och sen kom tim johnny och nå mer folk vid 11 tiden om jag håller koll på tiden :)
Fick en öl av tim så stod vi å prata osv .
När dom stängt så knalla jag hem osv.

Söndagen: Alla var jävligt slitna men vi gick över till moster och rasmus somna sittandes på backen . jag och lisa satt och skratta åt allt och ingenting :S shiit alltså.
Åkte hem vid 5 tiden sov hela bilresan vakna upp i sunderbyn där vart vi lämna av adam sen for vi å slängde av rasmus.
Väl hemma somna jag direkt vakna vid 9 av att  bigbrother börjar.
Sen vid 23 tiden for jag med tim in till stan en sväng sen hem vid 12 tiden :) Somna vid halv 2 och sovit som faan.
Man kan ju säga att man var gode sliten!!

Annars det dramatiska har jag inte tagit upp än ;) HAHA
Jag morsan lisa robert och rasmus bada i ett dike första kvällen . vi skulle ta en genväg men det slutade nere i ett ler/vatten dike haha ;)
Moster vart av med en liten bit av sin tand en av dagarna :S
Jag snea lite på lördagen å jaa Rasmus skalla en hylla när han skulle hämta sina skor . Lisa har nå skrapsår i pannan men vet inte hur de har kommit dit :S Jag har nå skarpsår på benen och händerna så Helgen var lite dramatisk ;)
Annars är det mamma som brukar bada i diken och vi andra klarar oss men nee!! hahaha


21/4

nu skriver jag bara fort , är lite stressad för måste packa äta och allt såntdär grejs innan mamma kommer sen måste å hämta upp adam och rasmus sen åker vi mot kåbdalis :)
Fyfan vad det ska bli roligt hojja , med helgen kommer gå så jävla fort nu när man har sett fram emot detta!
Det kommer ju vara men jävla massa folk där borta så roligt kommer man ju ha de . Kommer säkert bli så att man tar sig något glas vin ikv med folket å ha de underbart trevligt :)

Vad ska man annars säga . For till lisa igår vid 7 tiden drack kaffe med henne anders och mamma sen drog mamma. Så kom tim och hämta mig och lisa så for vi till han å snacka om allt och inget :) Vid 11 drog vi ut men det var ju helt dött.
Vid 12 skjutsade vi josse jackie spaxxy och jackis kille hem sen drog jag hem å sov som en prinsessa haha ;)

Ne nu blir jag stressad hör att mamma är utanför . måste packa nu hörs på söndag eller måndag ;) pusss♥


20/4

Har inte orkat skriva på ett tag nu . Man skriver typ samma sak varenda dag , jag har ju fan inge fantasi så kan inte komma på så myket ;)
Iaf imorgon åker vi ju till kåbdalis , Jag mamma Lisa Mona Robert Peter Rasmus ska bo i en skola. Moster kusinerna + roger i en husvagn. Sen blir de Jennifer Per Emma Lovisa Frello vad jag vet som också kommer!
Ska bli sjukt skoj :)
På fredag kommer Tim och Josse dit över dagen eller dom åker typ hem på natten så de ska bli skoj :)
Kommer ju inte ha nå internet där borta vad jag vet än men de skadar inte mig. Om de är något får nu ringa/messa hehe.

Annars idag. skulle jag fara å handla med mamma men det vart inte så jag vakna för ett tag sen å hon var just påväg att åka då så de var ingen ide.
Ikv blir de nog att träffa tim eller någon en sväng innan jag ska till tvättstugan å tvätta .
nu har jag fan inge mer att säga än att helgen var sjukt roligt HERRÅ♥


18/4

Har inte mycket att skriva eller kanske men jag orkar faktist inte :P Är helt seg ska gå och köpa en cola nu till allt gotta som morsan kom hem med som jag eller VI fått av tommy ;)


16/4

då skriver man igen då!
Gårdagen var väl roligt inte så mycket folk men det var trevligt :) Det var jag skippo spaxxy och josse sen kom timsan också..
Vi fick besök av skippos grannar också en var typ 80+ eller 2 stycken var ju typ de och 3 stycken till! ja har inte så mycket att skriva om kvällen eller fick skjuts hem av åsa å ronny sen somna jag typ direkt jag kom in.
På morgon vid 8 kommer morsan in å skriker efter cigg men sa ju såklart att jag inte hade nå , sen vaknar jag av att hon står å rotar i min vinter jacka sen över till skinnjackan . å jag var ju förbannad å sa men ta allt du hittar då! något liknande .
När jag vaknar är det INGA cigg kvar det är fan illa så väntar på tim nu så jag får fara å köpa cigg!
nu måste jag fixa mig för han är påväg . HEJS:)


15/4 senare

jaah drog ju till praktiken sen vid 12 någon kom tim och hanna å hämta mig så for vi förbi bolaget sen skjutsa vi hanna till en begravning så for jag och tim å tog en rök med bella och baby sen vidare till hertsövårdcentral. Efter det hämta vi josse å hanna och for vidare till akuten för tim skulle röntka skallen :/ så kom mamma och hämta mig och josse så vi lämna dom där . Och jag hoppas det går bra där borta nu för tim!!
Iaf så sitter vi och väntar på mat sen blir det att åka till skippo å ha skoj :D Får se vad kvällen har att erbjuda!

Nu ska jag sätta igång och sminka mig ha det bäst ♥♥


15/4

Nu är det fredag och sista praktikdagen + att jag har påsklov 14.00!! Finns det något bättre? Nej inte det!
Ska som sagt snart till praktiken slutar klockan 2 för har ju varit i "skolan" så skolan räknas ju in i praktiken ;)
Efter praktiken ska jag antingen pka till tim eller så kommer han och hämtar upp mig så blir det att fara förbi saftaffären!:) Måste ju fira att man har påsklov nu hahaha.
Somna kanske vid 3 igår för har ju sovit hela dagarna nu men är ändå pigg just nu!
Juste glömde säga igår att jag fick en mobil av skippo igår och den funka prima till en början men sen där vid 01 så börja den få nätproblem men trodde bara det var något med halebop men inte det inte:S så har gått tillbaka till den fetafan som är irriterande! Får hoppas jag får en ny så SNART SOM ja jag vet inte!
Okej jag har en till men där hör man inget när man pratar. Inte så roligt att säga VA?! hela tiden när man pratar med någon! så får plågas men fetefan!:p
Slutpratat om mobiler nu . Men vakna iaf vid halv 9 tog en dusch sen kaffe å cigg , finns fan inge bättre på morgon! Får hoppas mamma köper ett ciggpack till min nu när hon kommer hem . Har 4 stycken att leva på till halv 5 typ :S Får hoppas en viss lite flicka har cigg på storheden så får jag sno några ;)

Ne nu vart det mycket skrivande här . Men kan skriva senare ikväll om jag hinner, annars tar vi set någon annan dag PUSS♥

Ha en bra dag alla fina :)

14/ senare

jaah kvällen bestod av att jag åkte till stan träffa skippo spaxy och min lilla josse :) Så for vi till ica köpte tacogrejer åkte hem till skippo gjorde middag sen for vi till allstar å kolla matchen som färjestad vann!!!
Satt kvar ett tag väntade på att tim skulle komma å hämta mig så for vi förbi kvantum köpte en dricka. Sen fick jag skjuts hem å vi hade en ganska rolig pratsrund hahahaha :p
Ne gott folk nu ska jag slå på skilda världar och försöka sova imorgon blir de skojsigt!!:D
puss♥

när jag fyllde 18 ;)

14/4

nemen hejsan ;) tar upp om gårdagen först
For in till stan vid halv 12 satte mig på smedjan med lisa å stekte som satan med hon oskar oskar ted rasmus och jocke sen drog killarna så kom josse vid halv 3 så satt vi fortfarande kvar så kom oskar en sväng sen leo och när dom dragit for jag å josse å käka på korvgubben sen gick vi till tandläkarn för att boka om min tid och sen fick jag sitta å kolla på när dom pilla i josses mun hahaha :P
Efter det träffa vi tim så åkte vi hem till josse tog en rök men josse var så jävla osocial när hon spela sitt jävla spel så fick skjuts hem av tim eller vi stanna hos leo en sväng sen hem så käka jag osv somna vid 8 tiden :S

Idag då vakna vid 7 sen drog jag till parktiken men var inte där så länge hade så sjukt ont i skallen så åkte hem somna och vakna för ett tag sen . så man kan ju säga att jag har sovit ganska så jävla mycket nu. Ingen aning om vad som händer idag men men det får man ju se ;)

Nu ska jag ringa till lisa å höra lite skvaller hehe ;) puss♥


:)

jag vet att det är ett tag kvar men ändå inte så länge . Fyller ju år 8 juni å har redan kommit på vad jag önskar mig ! Har tänk på de länge men nu vill jag verkligen de! Bara för en rolig grej och få veta lite om allt!:)
Vissa har haft rätt i dedär faktisk så ska bli roligt om jag får det när jag blir 19 ;)
Kanske ska säga vad de är också men att bli spådd av en spåtant! Skoj om man skulle få det av mami å papi : ))
Ne nu ska jag ta och ringa possi om min plan för fredagen ha det bäst ♥


11/4

kom precis hem har varit i stan en sväng å träffat josse:) annars praktik som vanligt å annars har de inte hänt så mycket!
Somna typ 20-2030 igår :S men det var då gode skönt ska jag säga var utvilad idag så nu ska jag sätta igång å diska bort lördagens disk sen blir det att kolla på gårdagens bb för sov ju när de var :(
ha de bäst♥

10/4 (skulle in igår)

Sitter hos lisa just nu väntar på mat å hela släkten för vi ska fira robert som blev 21 i fredags :)
Var på pratiken idag var helt seg till en början men sen vart det bättre :)
Kan ta upp lite om helgen !
Fredags var vi hemma hos mig jag josse skippo fegga mogge mogge oskar å massa fler folk orkar inte skriva alla :) Satt å spela massa spel å hade det skoj! Vid 3? kom morsan hem å satt med oss osv sen vart det att sova vid 5 halv 6 tiden tror jag :)
Lördagen var det bara att sätta igång å städa lägenheten sen kom folket så satt vi här till en början sen drog vi vidare till gstad sen vart de akuten sen gstad vid 4? sen tuna å sova :)
8/4


sitter hemma hos mig nu nå folk :) håller på att prata med mogge att han ska tatuera in denna på mig någon dag :D hehe vad tycks? inte exakt likadan men

7/4

Jaah nu skriver jag här igen . Har precis diskat å tagit bort lite grejer från mitt rum å fixat i vardagsrummet! Det kan ju inte se ut om hej kom å hjälp mig imorgon :p För efter skolan å praktiken ska jag hem å sova ett tag!
Annars idag praktiken gick bra fick prata lite finska med en "dam" om jag ska låta fin . Hon skulle ha campo som hon utalade det så bad henne prata finska så jag skulle förstå något! Sen var det 2 st som kom å fråga vart kassan var :S tycker man ska gå runt hela butiken först och inte fråga dirket man kommer in men jaja !
Sen drog jag in till stan skulle köpa partysaften klart till imorgon så stanna ett jävla bra tag i stan ingen aning om varför men det var ju skoj :D
Kom hem vid 6 så har jag diskat letat nå bra musik hunnit med att städa osv som jag sa tidigare hehe. Man hinner med mycket när man inte sover på dagarna som jag brukar göra!
Men nu har jag jävligt lite att göra så slår nog igång tvn å ser om det finns nå bra att titta på tills bb börjar ;)
Mamma kommer hem om någon timma , vet inte hur länge hon blir hemma denna gång kanske över helgen men jag har ingen aning.
jaa då har jag väl inge mer att säga er! eller jo hahahaha när jag skulle åka hem stod jag bara å smila å bussgrejen ba ja du är nog den gladaste jag har sett idag haha. Men får ju någon störnin när man står på praktiken å ler åt alla å säger hej ;)
såå klar haha ♥

bella storhandlarn ;)
 


min bästigaste vän;)

Vad har hon för hårfärg just nu? Svart
Brukar hon färga håret? Jo
Vilka färger har hon haft? Blond brunt och rött?
Vad har hon för parfym? Massa olika!
Vad brukar hon använda för smink? Olika
Vad är erat första minne? Skolavslutningen för 2 år sen :)
Vart bor hon? Stan
Är du avundsjuk på henne? Lite :)
Vad heter hennes syskon? Sofia, Anna och Therese? inte säker
När träffades ni första gången? På en buss!
Hur träffades ni? Skolavslutningen för 2 år sen!
Vad går hon på för sporter? Inget just nu 
Vad brukar hon göra på helgerna? Dricka
Vad brukar hon göra efter skolan? Gå till stan?
Har ni kramats? Joo
Har ni pussats? Joo
Brukar ni säga att ni älskar varandra? Aaa
Har hon fräknar? Tror inte de? 
Har ni kollat på film någon gång? Joo
Har ni bråkat någon gång? Haha jo de har vi
Har ni sovit i samma säng? Joodå
Har ni skrattat tills ni gråtit? Det också!
Vad gjorde du då? Vad är det för fråga?
Har hon sett dig gråta? Jo det har hon
Hur länge har ni varit kompisar? orkar inte ta upp de igen
Har hon svikit dig någon gång? Hmm nee inte tror jag de?
Har ni pratat i telefonen någon gång? Joo nästan varenda dag ;)
Är ni kompisar om 10 år? Det får vi hoppas :)
Och sist, vad heter din bästa vän? Josefine Mukka ♥


6/4

orkar inte skriva så mycket om dagen men efter praktiken for jag in till stan för skulle träffa bella som jag inte träffat på sjukt länge :S men vi gick runt sen kom josse så tog vi en macka å kaffe nere på smedjan sen satt vi bara å prata :)
For hem gjorde fläskfile å pommes sjukt gott sen sov jag 1 timma och vakna av att det var någon bakom dörren men vågade inte gå å kolla haha.

Såg nu på åsas facebook att gojjorna hos pappa har fått ungar eller vad man ska kalla det för , fan vad skoj men gud vad det kommer vara skrik där :P
brukar höra "tobbe din tjockis" sen brukar dom ropa på hundaran sen kan man höra "charlie ska duscha" osv massa sjuka grejer haha :D
ne men roligt ändå . Måste fara dit å hälsa på snart , har inte varit där på länge..

Imorgon blir det praktiken sen in till stan träffa bella fixa bolaget osv sen har jag ingen aning.
puss♥

   hitta bara en bild på charlie, men märta ser exakt likadan ut :)

5/4

börjar skriva om de vanliga då. Praktiken på moronen börja med att packa upp varor sen efter lunch var de att stå i kassan en 40 min typ sen slutade jag.
Drog in till stan för jag skulle träffa josse men hon var så seg men lisa var ju i stan så vi satt å prata om allt å inget sen träffa vi hannu andreS och andreÖ så gick vi på korvgubben å käka sen satte vi oss utanför smedjan sola/prata :) Var roligt att träffa hannu , det var sjukt länge sen man träffa han.. Sen for jag hem vid 4? så kom josse krille å thomas förbi på en kaffe å rök :) annars har jag inte gjort så mycket idag , sitter å kollar på hockey nu brist på annat. Finns fan inge att göra! Alla är så jävla tråkiga.

Hade mardrömmar i natt igen och vakna helt skräckslagen å panik inge roligt alls!! och det fula är att alla mardrömmar jag har haft är lika det handlar om samma saker :/
Får hoppas det går bättre i natt!:)

ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, helt tom i skallen!
puss♥


4/4

ingen aning om vad jag ska skriva.
I morse var det världens jävla liv här mellan mig å morsan så morgon startade ju inte bra! Sen var det ju bara att fara till praktiken å jobba häcken av sig . Det är tröttsamt som fan å vara där, är ju helt slut efter men iaf så åkte jag in till stan å sökte ett ölspel med josse men vi hitta inge skoj men det löser sig nog :) sen for jag hem men hann inte ens gå in genom dörren så träffar jag mamma å hon ber mig komma med in till stan en sväng sen förbi tommy.
Sen for vi förbi å handla mat för morsan åker ju iväg igen imorgon så när vi kom hem satte jag igång å göra fläskfile å friterade pommes å det var så sjukt gott. vart så mätt så jag somna just efter de å vakna för kanske 30 min sen :S

Nu ska jag lägga mig på soffan å blunda tills bb börjar! puss♥


(2/4)

orkar inte skriva nå. det får duga med bilder!


2/4 senare

sitter hos josse nu . Har precis sminkat mig så tänkte att jag bloggar en sväng innan vi ska börja fara härifrån :)
Kom till josse vid 4-5? så har vi käkat go jävla middag och duschat osv sp snart jävlar är vi på benen igen å kör på!

Ne är lite små irriterad på att det finns så jävla mycket idioter i detta samhälle! huvva hatar sånt!
tack för mig!

2/4

jaa då börjar vi väl med att säga att gårdagen var sjukt jävla rolig :D
Efter jag hade färgat josse å sebbes hår så börja vi fixa oss å det tog fan ett jävla bra tag för josse vart sur osv :p men lilla söta gumman kan inte vara sur på mig så hon skratta bara när hon var förbannad :S
Iaf så kom marcus sen till josse och efter ett tag kom skippo så tog vi bussen till gstad å börja med ölspelet å jag har aldrig. sen gick de vidare till dans å massa kul :D ändå var det inte så mycket folk men man hade sjukt roligt .
Vid 3-4 kom trond frank malin någon och någon å hämta mig så åkte jag förbi stan med dom sen hem för att sova. Måste ju palla med denna dag också så hehe

Ska snart hoppa i duschen sen vidare till josse för mat och fixa oss :) ha det bra ♥

kläder jag ska ha på mig ikv :)1/4 senare

sitter hos josse just nu å har precis färgat sebbe och josses hår :) ska snart börja fixa mig osv för att lyfta armen mycket ikv ;)
Hela dagen har varit seg var med josse å käka på max och ska jag vara ärlig var det påväg upp igen det var fan inte gott :S
nee nu har jag inte mycket att skriva bara höra av er ikväll!!

1/4

hela dagen kommer ju bara vara ett skämt eller? ojoj man kan nog inte ta något seriöst idag .
ska berätta lite om gårdagen , var på praktiken till klockan 2 sen stan en sväng med jennifer . Efter de kom lollo josse och johanna till stan så gick vi till josse för öldrickande å middag sen vart de någon hutt också ;)
efter de kom petter å martin å hämta oss så åkte vi till hockeyn och där är det nästan svart för mig , var i baren nästan hela kvällen sen kan jag säga att det är svart för mig :/ jaja hade roligt vad jag vet :)

Ligger på soffan just nu å vilar ska snart åka in till stan å köpa alkohol sen blir de att städa här hemma å fixa mig till ikv :) kommer säkert bli att man är hemma hos mig ikv eller nå man får se vad kvällen har att erbjuda :)
vi hörs hejs

RSS 2.0