31/1

tar imorgon om helgen orkar verkligen inte nu :)
Somna idag efter jag pratat med jesper å de var vid 5 . Sen vakna jag av att mamma ringer klockan 9 . Så jag får hoppas på att jag får sömn!
Nu börjar jag sakna jesper otroligt mycket :/ vill träffa han typ NYSS !:D

29/1

är ju i kåbdalis nu så blir lite svårt att uppdatera . men jag har gjort så detta inlägg kommer in automatiskt kl 12.00 smart va?=)

Dag10: någon du tycker är väldigt snäll
Det finns många som är väldigt snäll men en person är väl Lisa Ylikangas . Hon är en som alltid finns för mig spelar ingen roll vad det är för dag eller vad de är för tid. Spelar ingen roll om vi är packade och har sjukt roligt , vi kan ändå prata om grejer som kan få oss att bli förbannade/ledsna !
HAr ju kännt henne sen 1992-06-08 då jag föddes ;) eller känt å känt men det var första gången vi träffades :D
Sen dess har det alltid varit vi , visst vi bråkar och så ibland men ingen kommer kunna få oss isär från varandra!!
Hon vet att hon kan ringa vilken tid på dygnet till mig och prata om det har hänt något. Det känns faktist trykt att ha en som alltid finns vid ens sida. Glömde nämna för er som inte känner henne så är vi ju Kusiner . Därför vi kännt varandra så länge :)
Finns mycket att säga om henne , Vi har ju kännt varandra länge . Vi har alltid haft ett stort avstånd mellan oss. Jag bodde i happis å hon i luleå men var alltid lika roligt att träffa henne. Men nu när jag flyttat till luleå för 10 år sen så har vi till å med hunnit bo grannar haha.
Det var så roligt på sommrarna när vi skulle upp å sola så banka vi bara i väggen å kolla om någon av oss var vakna . Så nära bodde vi varandra ;) haha.
Ne men somsagt finns mycket att berätta men orkar inte skriva allt , resten får vara minnen mellan mig å lisa :)

Jag är ju i kåbdalis nu och skrev faktist detta inlägg igår så satte jag så det skulle komma in idag 29/1 klockan 12.00
Men jag tror faktist vi har rikgtigt roligt här , ska ta massa kort så ska ni få se :)
Syns imorgon herrå28/1 senare

tänkte att jag uppdaterar nu innan vi åker för vet inte om det finns någon dator i kåbdalis :)
Är iaf hemma hos jennifer nu vi har varit på tasty och käkat jennifer bjöd så ska bjuda henne på mat någon dag .
Jennifer har precis packat klart så vi ska nog börja åka nu , först förbi per å hämta skidor å brädan sen bolaget SEN åker vi !:) fan vad skoj det ska bli.
Men vet ju inte när jag bloggar igen , men har ett inlägg som kommer in vid 12 tiden imorgon så passa på å läs ;) då är det dag 10 med i de hela :)
Vi höres ha en underbar helg gott folk för de ska jag ha !

28/1

Dag 9: Någon i din släkt
Finns så många i min släkt men jag kan ju ta moster som jag ska sova hos i helgen när vi åker till kåbdalis .
Hon är världens bästa moster å hon ställer alltid upp och lyssnar och kommer med råd när man behöver någon att prata med !
Hon har alltid funnits för mig och lisa och det kommer hon nog också att göra i framtiden!
Och hon ställer alltid upp om de är något , tex jag HATAR ju att sova ensam hemma när mamma är ute och reser som hon kommer göra nästa vecka , så jag vet om jag inte vill sova hemma så kan jag antingen sova hos henne!!
Finns så mycket att förklara om henne men hon är världens bästa moster å kommer alltid vara det !!:D
Ann-helen tack för att du finns :) <3
Så söt hon är (:

Iaf så blir det att åka till kåbdalis idag om det inte blir några ändrade planer! Hade velat träffat min sprätt typ nu men jag får väl vänta ett tag till. Det var länge sen jag träffa han :(
Annars så måste jag åka in till stan snart å fixa alla grejer som ska med till kåbban! :)
ha en trevlig helg folket :)

27/1

Dag8: En person som du saknar.

Ja jag saknar ju fler personer än en! Jesper är ju blandannat en av dom :) prata faktist med han nyss å han var så glad (:
Men Jesper har jag redan skrivt om i ett inlägg så jag tar en tjej som jag inte träffat på länge är Johanna Kivijärvi.
Vi lärde känna varandra på dagis å sen dess har vi typ hållt i hop! Alltis när jag var hos pappa i haparanda så ringde jag henne och vi hade alltid så roligt . Men för några år sen kommer inte ihåg hur länge det var kanske 3 år sen , iaf så flyttade hon till sin mamma i finland och sen dess har jag inte träffat henne faktist och det är tråkigt :(
Men det som är bra är ju att vi fortfarande håller kontakten och jag hoppas vi kommer göra det framöver också! för hon är en tjej man inte vill bli av med i första taget!
Finns mycket att berätta om våra minnen men jag håller dom för mig själv och jag hoppas hon också har kvar massa minnen från när vi var små :)
Hitta ingen bild på när vi var små men jag kan försöka fixa fram en :)Annars imorgon så åker vi ett gäng till kåbdalis , vad jag vet nu det kan bli ändrade planer men det hoppas jag inte på! Blir isf att sova i mosters husvagen men småkusinerna å Lisa om hon kommer med :D tror jag faktist kommer bli skojsigt!!
nu har jag inte så mycket mer å säga till er ha det bra :)


26/1

skriver bara fort , ska hoppa i sängen nu men idag har jag varit i skolan somna på andra lektionen :S
Sen efter skolan drog jag å josse å simma ett tag .
Somna direkt jag kom hem å vakna nu klockan 22 , så får se hur de går.
Annars imorgon är de ju skolan sen ska jag till vårdcentralen vid 13 å kolla upp höfterna som skolsköterskan ville att jag skulle göra :)

hörs imorgon puss

26/1

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

okey en bild jag aldrig lagt upp ska kolla vad jag hittar ;)
En bild på mig å mamma  , det är nå fel med blogg så får nästan inte upp nå bilder .
uppdaterar mer senare :)


25/1 senare

sitter hemma å irriterar mig på att de inte går att he upp nå bilder här :S
Men iaf for hem från skolan lite tidigare idag hade så ont i skallen , så for hem å vila å vakna vid 5 sen somna jag om vid 7 å vakna vid 9 av att jesper ringde .
Så får de hur jag får sömn i natt då !!

Kanske blir att åka till kåbdalis i helgen med nå folk , inte helt säkert än men vi ser ju senare i veckan .
Om jesper skulle tatuera sig så blir de nog att jag stannar i luleå :)

Nu ska jag ta å kolla på trekronor å äta någon macka eller bulla :D

Kåbdalis förra året och året innan ;)
  
25/1

Börjar som sagt med Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
sen berättar jag om vad jag gjort å gör ;)

Therese Strand jag dig saknar jag som fan , vi hade alltid så roligt om man tänkter tillbaka på kanske 3 år när vi hade våra tider som vi skulle träffas å ta en cigg innan skolan sen kom man alltid sent när man hade 30 min på sig :D Sen på somrarna när vi alltid hitta på något skoj , man kunde fan inte ha tråkigt med dig.
En grej jag kommer ihåg men är osäker på om du kommer ihåg de haha . När vi var hos dig i gstad å käka glass vid datorn å du fick någon anfall å börja hosta , om du kommer ihåg de så kommer du nog ihåg resten av den grejen också hahaha :D
Finns mycket att ta upp men kommer fan inte ihåg allt men tiden det alltid var du jag amanda andre och ener var också riktigt rolig! Saknar tiderna med dig gumman kom hem nu!!! <3

Annars idag börja 8.15 labba på lektionen slutade halv 10 å har haft hål å har det fortfarande till klockan 12 . Så sitter med åsa här upp på 7an å bloggar/facebookar å skulle göra ett arbete men det vart inte så mycket av de .
Efter skolan blir de nog att dra hem vänta på mamma sen åka förbi statoil å kolla praktiken sen söööva ;)
vi hörs herrå


24/1

börjar med Dag 5: En gammal bild på dig själv

Denna bild måste varit från i 8an tror jag haha , hittar inte så många fler gammla bilder..Skriver annars om vad jag gjort idag , for till skolan med bussen 07.50 som alltid , lektionerna gick fort för vi gjorde nästan ingenting ;)
Sen for jag till han som håller på att ändra allt med mina inviduellaval , så tog varmkök i 3an å livskunskap :)
Efter det var det bara å gå vidare till skolsköterskan å prata om magen så fick jag nå tabletter jag skulle ta nästa gång jag fick kramper å sen tog jag upp om mina höfter som jag har haft ont i nu en längre tid , så hon ville skicka mig till vårdcentralen så då var de bara att ringa dig och jag fick en tid på torsadag klockan 13 .
Så får de hur det går :)
Ringde till mamma å berätta hon ba : Vadå hästar? jag ba höfter . hon: Vadå hästar? jag : MEN HÖFTERNA hon: vad är det? jag : men ååååh HÖFTERNA VID BENEN eller hur man förklarar det , mamma: jahaaaaa hahaha*asg* ..
jaa så kan det också gå , prata annars med jesper precis , saknar han sjukt mycket vill bara vara med sprätten nu !:)

Ne hörni nu en rök sen vänta på att spårlöst ska börja !:)
ha det bra /Johanna

Dag 3

Dag 3: En bild på någon i din familj
sen skriver jag lite också inte så roligt att bara ha bilder eller?

Min familj är ju min mamma Monica och min pappa Tor-björn (tobbe) . Tyvärr så är dom ju inte tsm längre men jag är lika glad ändå.
Bor ju hos mamma här i Luleå (tuna) och min pappa bor i Haparanda (v.nikkala) , träffar pappa mer sällan och vi pratar inte så mycket i telefon och de tycker jag är tråkigt faktist :( han bor i v.nikkala med sin tjej/sambo eller vad man säger inte vet jag men Åsa heter hon och sen är det ju alla djuren :) Men vi har ju roligt när jag väl åker till han och de är skönt att komma bort från luleå ett tag ibland.Men det är min pappa och han är den underbaraste pappan man kan ha ;)

Mamma då hon träffar jag nästan varenda dag , hon reser ganska mycket för hon jobbar med att designa glasögon . Just nu är hon typ längst ner i sverige å kommer hem imorgon .
Annars så är hon ju den underbaraste mamma också men ibland blir vi lite irriga på varanda.. 2 tjejer under samma tak huvva! hahaha
Då vet ni lite om dom .

Men jag får ju inte glömma att nämna hundarna vi har hos pappa det går ju inte . skriver den gamlaste först sen går de ner till den yngsta.
Malte,Milton (dog för kanske en månad sen),Molle,Alice,Manne och Melwin ;) sen har vi katter också men vette tusan vad dom heter :P sen har vi ju Charlie och Märta två papeojjor sen kaniner å vet inte allt som finns där haha
Men lite bilder ska ni få nu.

Pappa då


Mamma

Normala familjen eller? haha

Djuren

Molle , Milton "rawraw" (en vovveängel nu :( ) ,Malte ,Manne ,Alice och Melwin :)


å en tossig bild på pappa och manne som jag gillar sjukt mycker


20/1

god morgon . Sitter i skolan nyss har käkat min frukost å lyssnar på musik +att jag håller på med denhär jävla nätbutiken :/
Vi ska göra en egen butik på nätet och det är inte de lättaste kan jag säga . Hör amanda här bredvid hur irriterad hon blir för det går inte som hon vill haha , hon är så söt när hon blir sur och efter ett tag sitter hon å skrattar ;)
Annars går vi till halv 4 idag å sen ska jag hem å diska städa å de för mamma kommer ju hem imorgon när jag är ute å har trevligt :)
Fick veta igår av min kära kusin att vi har släktträff på lördag hos min moster på lördag med mat å säkert bastu :D
Senare idag skriver jag om dag 3 som är en bild på någon i din familj å lite info :)
ne nu ska jag försöka få igång denhär jävla butiken ni kan ju kolla själv hur den ser ut nu men skratta inte!!!
http://ojaslinser.e-butik.se/ haha
Ha det bra så länge :)


19/1 + DAG 2

har så tråkigt för sitter och väntar på josses header som jag ska he in på hennes blogg , ni kan ju kolla senare http://jjosefinemukka.blogg.se  så jag ska nu skriva om Dag 2: En bild på någon du älskar  å jag ska skriva varför också !! ;)

okej mamma och pappa älskar jag ju av hela mitt hjärta , men vem älskar inte sina föräldrar? säker någon men förutom dom så älskar jag min Jesper Ahnberg av hela mitt hjärta , kan skriva också hur vi träffades första gången ;)
Första gången vi träffades var när jag var 14 år , jag skulle åka hem från pappa en söndag hem till luleå. I kalix ser jag att det hoppar på en söt kille med hans kompis å det var ju Jesper ;)
Dom kom och satte sig sätet bredvid mig om ni fattar en beskrivning typ ( __  _* ) där stjärnan är satt jag och dom satte sig bredvid ( **  _* ) fattar ni? :p haha
Iaf så var ju jag svin blyg å vågade inte prata , men det var ju en annan sak med Jesper han babbla på som jag vet inte vad haha men det var ju bra ändå , sen när vi väl var i luleå så åkte ju jag hem och visste inte så mycket om han och kunde inte få tag på han på något sätt , visste ju bara att han hette Jesper.
Men jag känner ju en kille som heter Olle som några stycken vet å han var i turkiet typ 1-2 år efter med sin far å sen var han med någon kille som han lärde känna på flyget osv, sen satt jag och Olle med webbkameran eller vad man säger , så ser jag jesper gå förbi kameran . å jag vart ju helt till mig osv orkar inte ta upp allt..
Men sen dess har jag träffat han nästan varenda LK och pratat med han då och då å alltid varit intresserad av han , eller alltid haft ögonen på han om man säger så ni fattar vad jag menar :)

Och nu i augusti-september kommer inte ihåg men iaf så kom han till mig å vi har varit tsm sen 15/9-10 :) och det är jag super duper glad för så det finns inte .
Sen är han så gullig på sina sätt med sina komplimanger , jag smälter verkligen när jag ser/är med honom! Därför hoppas jag att inget kommer förstöra mellan oss.
Det finns mycket jag kan säga men nu blir det nog lite för mycket faktist . Men jag ÄLSKAR honom ;) <3

första bilden på oss , slitet menmen.


min underbaraste när han var yngre (:


och för någon vecka sen , men ni ser ju
han hatar att vara med på bild


Du är underbar <333

dag 1

En bild på en person du umgås ofta med.

Någon jag umgås med ofta är ju Josefine Mukka ;) om vi inte umgås på en dag så pratar vi iaf om massa jävla skit haha , å vi tycket nästan alltid samma sak speciellt om Personer HAHAHADet finns ju många fler jag umgås med men josse ungås jag med MEST :) tack för att du finns gumman..

Annars idag så vakna jag typ halv 8 i morse så kom lite sent till skolan men har faktist varit riktigt duktig idag!!
Sen gick jag med lilla Åsa till stan å träffa Josse Jennifer och Olle sen drog jag hem och har just gjort mat , eller mat å mat men plättar :D mums
Vet fan inte vad jag ska göra tänke fara å bada men jobbigt att åka buss å de är så jävla kallt ute eller de blåser å är -11 :S
men nu ska jag ta å kolla om de händer något på dendär jävla facebook , syns kanske senare puss så länge / Johanna

detta kommer ni få se i 30 dagar nu ;)

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

börjar med dag 1 när jag har gjort mat brb :)

18/1

det börjar gå lite dåligt här med bloggandet , men har ju skola sen när jag kommer hem är jag för trött så jag sover bara ovanligt mig? nej :p haha
idag gjorde vi inte så mycket , första lektionen satt jag utanför klassrummet för jobbar inte med samma grejer som dom andra gör , men det gick ju inte så bra David kom fram å tillbaka helatiden å babbla sen när han väl gått så kommer Emma så vart inte så mycket gjort .
Sen var de lunch gick med Emma å åt men hon tyckte de såg ut som spya så ne hon kunde inte äta haha , efter lunch gjorde vi inget satt bara å prata i klassrummet om allt å ingenting . HAHAH mitt i allt kommer de en kille utanför förstret uppe på 7an å står med arslet mot oss helatiden medans han ploga så först satt ju alla å stirra på de sen gick Elin å jag å tog kort haha men han var ju inte snygg så de var ju illa ;) ne skoja bara jag har min UNDERBARA Jesper <33 . Efter skolan gick jag å handla lite bröd mjölk å allt sånt man behöver i kylskåpen sen hem å har lyckats sova 2 timmar typ så jag hoppas jag får sömn i natt :/
Annars har jag inte så mycket info att komma med till er tyvär . Men ni får ha de göttans !:)
puss/ Johanna


älskar dig av hela mitt hjärta <3


17/1

orkar faktist inte skriva så mycket idag är sjukt trött , varit i skolan från 8 till 2 sen stan till 5 och nu är jag sjukt trött så ska ta å ringa jesper innan jag somnar sen bara glo på tv:)

Haha lyssna nyss på en busrining , har aldrig skrattat så mycket , tänk själv att vara med om det --> http://www.busring.se/rec/8f10edf7.html

ne vi hörs :)

14/1

hellååååååå slutade ju skolan idag vid 11 så gick jag och käka med ämma. Efter de gick jag till stan å tog bussen hem sov till klockan 3 sen locka jag håret å for till statoil å sökte praktikplats (APU) men skulle komma tillbaka på måndag.
Sen kom sebbe och hämta upp mig så for vi å plocka upp josse sen bolaget och sen kom jag hem sminkat mig och nu sitter jag och väntar på maten , intressant va? haha nee.
hmm vad ska jag mer säga vid 7 kommer sebbe och hämtar upp mig sen hämtar vi josse sen åker vi till sebbe och där är massa trevligt folk :)
Imorgon har jag och jesper varit tsm i 4 månader känns som att vi varit tsm svin länge men icket de , ska ta och ringa han nu innan jag ska äta .
ha en trevlig helg, det ska iaf jag ha :)


13/1 sovastund

slänger in några rader nu innan jag somnar ,
Mamma börja snacka om att jag skulle få låna en telefon från hennes jobbkamrat tror jag men det var bara en ring och sms telefon och då kommer jag inte förstå mig på den för jag antar att det blir en nokia då :s så jag håller mig till min gamla W810i som laggar , vibrationen är på när den vill eller när jag bankar telefonen i något. Kameran funkar inte eller inte mycket som funkar på den de går att ringa och skriva sms det är de enda jag behöver just nu ;)
Min gamla vet jag inte vad som händer med den , josse lyckades komma på ett knep om hur den skulle funka men det går ju inte om man ska hålla på med mobilen hela tiden , man måste sitta med alla krafter man har och trycka på en grej men det orkar jag inte med.
Ska pröva starta den imorgon iaf så jag kan ta kort .
Josse ville ha med mig till rosvik om vi tar oss hem därifrån imorgon men vi får se hur det blir med den saken , brukar aldrig bli som man planerar iaf inte för mig haha :D
Inte varit på så bra humör idag men jesper lyckades få göra så jag fick ett leende på läpparna , eller han lyckas alltid få mig på bra humör ;D
Ne fan nu blir det för mycke skrivande ska he mig i säng nu ska upp 06.40 imorgon när jag ska hinna duscha å allt HA DE BRA ;)

R.I.P                                                                      och välkommen fulefan
                       


13/1 senare

råkade somna när jag kom hem från skolan och det är ju inte ovanligt , men vakna vid 7 av värsta paniken drömde om jesper men orkar inte ta upp de här :p
När jag vaknat så sitter jag bara på soffan och så hör man mitt i allt är du vaken ? :O så jag mmar bara för är inte på humör när jag bara sovit någon timma . Men mamma lyckas göra mig glad å säger att det finns popcorn å saft ;) sen har jag ringt jesper men han ska ringa upp på kanske 20 minuter , hann aldrig prata med han igår för somna vid 6 å vakna halv 10 så hann aldrig prata med gullet .
Annars har jag inte gjort något och ska inte göra så mycket bara sitta här på soffan :)
Imorgon är det ju fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra eller jag vet att jag har skola mellan 08.15-11.10 sen är jag ledig ;)

Hitta denna på amandas blogg och jag är också nyfiken snälla svara på de : )))
eller ni får ju vara anonyma om ni vill

13/1

sitter i skolan sak göra en nätbutik men jag kommer inte på något butiksnamn jag ska ha så jag passar på att skriva in några rader här.
Somna igår efter jag hade skrivit här och vakna 21.23 så hann aldrig ringa jesper :/ men får göra det idag innan jag somnar , men tillbaka till de andra sen kunde jag inte sova senare så jag tror klockan var vid 2 innan jag somna .
Känndes som att jag sov 5 min sen ringde väckarklockan och hade massa sjuka drömmar som jag inte tar upp här haha.
Ne hörni nu måste jag försöka komma på något namn , uppdaterar mer när jag kommer hem puss/j

12/1

Jaa börja morgonen med att jag inte hade pengar till bussen så mamma fick köra mig in till stan och medans de fick vi reda på att de var en krock påvägen till mammas jobb osv så att hon ändå hade blivit sen så de var ju lungt .
Skoldagen gick annars bra trött och jävlig men det rulla på.
Annars efter skolan gick jag med jennifer till stan köpte en cigglimpa och fyllde på busskortet då det gick 830 kr för mig idag :S 100 kr kvar att leva på denna månad så ska försöka få ihop dehär .
Iaf kom morsan hem nyss å berätta att i dendär krocken så var det 2 personer som dog fan vad hemskt , men vet ju inte vad som har hänt så..
nu ska jag vila i några minuter sen kanske jag tar tag i rummet om jag har orken till det då ;)
hade puss
juste gick och leta en APU plats idag men det finns ju fan ingenstans , så får fara till storheden någon dag och finns de inte där kanske jag gör APUn i haparanda men låter hemskt att vara där i 3 veckor :p haha

11/1

Uppdaterade inget igår för jag somna vid 18 vakna vid 21 av att jesper ringer somna om vid 11 vakna halv 8 i morse :) det var gode skönt att sova.
Började som sagt 10.10 och jag var duktig på första lektionen , för dom andra hade ett prov så jag satt bara å skrev nå skit i min bok. Efter de var de lunch gick å käka med amanda men maten var då inge go så åt bara mackor sen kom dom andra flickorna och satte sig med oss.
Annars hade vi hndl med therese och vart inte så mycket göra där hon satt bara och prata, samma på sista lektionen med lena , eller vi satt och skrev upp om arbetstider osv :p
Efter skolan så mötte jag upp emma som vänta på mig i skolan gick med henne på staden och sen kom lollo så gick vi runt å kolla sen åkte jag hem och somna som vanligt :S Vakna av att mamma sa att maten var klar så de var bara att gå å äta ..
Annars ska jag skriva om hur denna terminen kommer vara
v2: Skola
v3: Skola
v4: Skola (några lärare är i Norge=slappvecka)
v5: Skola
v6: Skola
v7: Skola
v8: Skola
v9: Sportlov!
v10: Skola
v11: Skola
v12: Skola (några lärare är i Riksgränsen=slappvecka)
v13: Praktik
v14: Praktik
v15: Praktik
v16: Påsklov!
v17: Skola, ledig på måndag
v18: Skola
v19: SKola
v20: Skola
v21: Skola
v22: Skola måndag-onsdag
v23: Skola skola tisdag-fredag
Sen sommarlov ;)


10/1

jaa de är väl bara att stiga upp snart då, varit vaken sen 3 vet fan inte vad de är för fel när jag vaknar mitt i natten å kan inte somna om :s
Annars så börjar jag ju i en ny klass idag ska bli skoj å få träffa dom som man gick högstadiet med igen :)
Olle har ju börjat skola här i luleå nu så blir att träffa han också en sväng idag , men annars vet jag inte vad jag ska göra eller ska gå å göra nå mackor typ nu , är hungrig som fan så mat i magen skulle ju inte skada :)
mitt schema är ju inte så att man hurrar över det ..


kanske uppdaterar senare :)

8/1


Dance and sweep (Y)

Ja sitter somsagt å lyssnar på den låten och dricker en öl , väntar på att jennifer ska ringa så ska jag åka dit dricka lite sen kommer min käre kusin så de kommer typ bli släktträff ;) haha jennifer är som också våran kusin haha..
Ja igår drog ju josse med mig ut , men drack bara någon öl så var nykter typ hela kvällen sen for jag hem å sov.
vet fan inte annars vad jag ska skriva , eller jo festen vi var på igår de sluta med att de var poliser runt hela lägenheten och dom kom in i lägenheten och massa :S
Nee nu ska jag ta en rök och jag kan bjuda på en "normal" bild haha puss


7/1

somna igår vid 10 tiden tror jag det var och vakna halv 2 :s låg vaken till 9 på morgon sen somna jag och och steg upp 15.40..
Vet inte vad de är för fel när jag vaknar mitt i natten ..
Men idag har jag planerat att bara ta de lungt och vara hemma så mysigt de ska bli , eller de hade kunnat bli mysigare om jesper varit här :)
Hoppas jag får träffa han snart igen å fort ska de gå haha ..
Hmm vet inte annars vad jag ska skriva förutom att vi ska fara och handla snart jag och mamma massa gotta .
Ne har inte mer att säga till er så hejdå

                     det ska bli gott

6/1

hellojsan ;)
Har inte gjort så mycket idag vakna vid 1 å sen har jag bara legat på soffan , håller på att tappa rösten :(
Iaf igår for jag ju till jesper , de var jättemysigt att bara få vara i hans närhet :) Vi låg bara å kolla på film prata om allt möjligt å mös på bara och i mellanåt gick vi ner och åt med dom andra som var där borta :)
Gick även på en promenad i 15 min typ inge länge men det var så jävla kallt .
Ne men de var riktigt mysigt , saknar han redan :(

Annars idag vet jag fan inte vad som händer . Båda mina telefoner är trasiga :( den ena kan man bara starta och de är den nyaste telefonen jag har och den andra W810i går inte att ladda om jag inte gör de via datorn men inte har jag med mig en dator vart jag än går :S så vet fan inte vad jag ska ta å göra :(
Men vi får höras

fick denhär av jesper helt fin :)

som han har gjort själv eller färglagt :)

älskar dig <3

nattblogg 4/1-5/1

börja med att min väckarklocka ringer från halv halv 11 till 12 i morse . sen vakna jag av att josse skriver ett mess :)
Så klev upp fixa mig och åkte in till stan. Först satt vi bara för jag var så trött så orkade nästan inte hålla upp skallen :S
Men efter en cola var jag på benen igen . Gick å kolla på massa grejer och jag köpte hårfärg .
Haha var så trött så gick bara runt å skratta . Josse dumfan kommer och skrämmer mig när jag kollade på kläder så jag råkade ju nocka henne å jag kunde inte sluta skratta huvva :p
sen for jag hem vid 5 käka la mig på soffan ,höll på att somna så börja färga håret sen kom gulliga emma förbi med löshår till mig ;) tack gumman <3
sen somna jag vid 9 och vakna nu klockan 3 helt pigg .
Så kommer inte kunna sova . men hade puss
åker till min älsk på några timmar så kommer nog inte skriva på hela dagen.


4/1

Har precis vaknat , fortfarande sjukt trött men måste sktiga upp så ja kan somna i natt :)
Åker till jesper imorgon på morgon med 8 bussen , så måste upp tidit .
Annars idag har jag planerat att träffa josse som faktist skrev nu å fråga om jag var vaken , hon jobbar nog fortfarande sen åker jag till stan .
Tänkte träffa emma också men tönten sover fortfarande och kommer nog inte vakna när jag ringer henne :P
Vad kan jag mer tala om för er hmm josse jag och nå folk kanske ska dra å åka madrass idag , det var fan sjukt länge sen man gjorde det haha :D
Ne men ja får inte vara hemma före 8 idag typ , eller i såfall måste jag ha något att göra , för annars blir det som igår att jag somnar på soffan vid 6 å vaknar klockan 8 helt pigg och de går ju inte !! :P
Men nu ska jag he på mig nå kläder å få i mig nå mat sen åka in till staden .
Kan skriva sen senare ;) /johanna

ja och josse i somras

3/1

jahapp vad gör man ne inte mycket sitter här på soffan i morgonrock och den här jävla datorn i famnen , funderar på att hoppa i duschen och sen åka iväg och köpa nå hårfärg eller så väntar jag på att mamma slutar så åker jag med henne ;)
Nu ska ni få höra om min "underbara" morgon
Det börja med att jag somna först 07.15 för hörde att mamma var uppe , försöker vänta om dygnet men de går ju inte ..
Sen iaf så vaknar jag klockan 13.59 av att mamma ringer och säger förlåt jag råkade ta med dina cigg till jobbet och mamma jobbar som i sävast nära boden så man kan ju inte gå dit och hämta dom precis , men hon hade ju varit snäll och lämnat EN cigg iaf , men de sjuka är hon lämnar EN cigg från mitt paket och tar de när hon har ett oöppnat i jackan ;p
jaja men alla lyckas ju någon gång med sånt , antingern går och och köper nya eller så sparar jag min fimp ett tag till..
annara har jag tagit mig från sängen till soffan å slagit på lite musik !
Ska kanske till jesper någongång i veckan , får veta det idag ;) så måste ta och ringa dit snart å kolla hur det blir ..
Jaja ha det bra ska sluta skriva nu innan jag skriver en hel roman här ;) haha
ha de/jooohanna


trååk

Har du fått en kyss den närmsta veckan? Josse fick min nyårspuss när inte jesper var här;)
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Mamma isf
Hur lång är du? 162
Vilken är den senaste filmen du sett? en som gick på tv nyss
Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: haha ja. fett trött, ska typ duscha och försöka få i mig nå mat.. själv?
Föredrar du att ringa eller skicka sms? bror på
Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
När såg du senast din mamma? innan hon gick å la sig
Icke godkänt i något ämne? ig varning JA:(
Mvg i något? Noop
När vaknade du idag?vid 2 tiden
Vilken är din favoritplats? kommer inte på något nu
Vilken plats föredrar du minst? vet inte
Vart tror du att du befinner dig om tio år? det får vi se då ;)
Hur många kuddar har du i sängen? fyra
Var har du bott/bor? någta ställen i Haparanda och många många ställen här i Luleå
Tycker du om kinamat? Mest friterad kyckling
Tycker du om kaffe? ibland 
Vad dricker du helst till frukost? cola,oboy eller nå
Kan du spela poker? njaaa.
vet du någon med samma födelsedatum som dig? Henke vet jag iaf
Vill du ha barn? jo det vill jag men inte just nu
Kan du några andra språk än svenska? engelska och finska
Har du någonsin åkt ambulans? noop
Föredrar du havet eller en bassäng? Havet är mysigt och bassängen är varm ;)
Vad spenderar du helst pengar på? olika
Är du cool? noop
Vad har du närmast dig just nu som är rött? en filt
Kan du byta olja på bilen? säkert om någon visar mig först
Vilken var den senaste boken du läste? håller på med hungerspelen i skolan
Dansar du i bilen? gjort de engång :D
När var du i kyrkan senast? i somras var brudtärna
Hur många hål har du? beror på hur ni menar , men har hål i tungan och naveln
Har du någon piercing? jaa
Har du någon tatuering? inte än
Gillar du någon just nu ? - klart jag gör
Provat röka eller snusa? har prövat snusa men de var inte min grej , men jag röker
Har du pojkvän/flickvän? aaa världens underbaraste pojk(A)
Vad ska du göra ikväll? gå och sova snart klockan är som 02:35
Har du några syskon? nee men jesper tornin säger jag som min bror för vi har bott under samma tak sen jag var 9 år tror jag :)
Hur mycket pengar har du på din mobil? exakt 148,09 kr ;)

har sjukt tåkigt

när jag fyllde 18 ;)

1/1

Gott nytt år folk :)
Hade en riktigt rolig kväll/natt , börja med att jag och mamma drog till bolaget vid 14 sen hem och fixa oss.
Gick till ante vid 5 tiden och börja dricka :)
For in till stan kolla på raketerna tolvslaget , träffa massa folk där också sen vid halv ett drog vi till tuna igen :)
 Var hemma vid 4 tror jag..

bilder från igår


00:00  2011!!

RSS 2.0